ИЦ форум

Селамун алејкум, добредојде на ИЦ форум форумот.

Вие во моментов сте како Гостин, статус кој ви оневозможува користење на некои функции на форумот.

Сепак, регистрирањето е бесплатно и со тоа ќе ви биде овозможено коментирање на веќе постоечките теми, отворање свои теми, контакт преку приватни пораки со членовите и др.

Затоа не чекај воопшто, РЕГИСТРИРАЈ СЕ на ИЦ форумот!

Имате нова Приватна Порака! Кликнете ТУКА за да ја прочитате!


Белешки

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
ИЦ
Пред да коментирате задолжително кликнете тука за да ги прочитате правилата на ИЦ форумот! (14.05.2009)
- - -
 
Тука проверете ги сите новости и известувања околу ИЦ
71 835
 
Форум посебно наменет за новите членови кои сакаат да Ни се претстават и да им посакаме топло добредојде на Исламски Центар. Се разбира, и постарите членови можат да го направат истото доколку не го направиле претходно :)
128 1,200
 
Новости, Известувања, Измени и секакви Информации во релација со порталот на Исламски Центар (www.islamski-centar.org) може да најдете на овој под-форум
29 265
 
Помогни или побарај помош околу ИЦ страната и форумот
38 1,222
 
Теми и коментари видливи само за Вас како автор и за Администраторите.
Приватен форум 39 237
 

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
За Исламот
Верување во Алах, ангелите, судниот ден, рајот, пеколот, одредбите . . .
242 4,368
Abi 
Морал и Етика - Aхлак (присутни - 2)
Најдоброто од моралот на последниот Алахов пратеник и луѓето за пример.
од OtoMan
пред 1 недела Оди до последниот коментар
336 3,522
Халал и харам, закони и норми, правила на однесување според Исламот.
од miraz
пред 3 недели Оди до последниот коментар
338 9,338
Куран и Суннет (присутни - 1)
Последната Божја објава и зборовите и делата на Мухамед а.с.
167 2,454
Појавата на Исламот, златниот период, луѓето со голем придонес кон Исламот.
Под-форуми:
Исламски великани (11/719) 
од miraz
07-01-14 Оди до последниот коментар
86 2,800
Жената има посебно значење во исламот. Тука дискутираме за се околу жената во исламот...
125 1,879
Темите и коментарите од исламски карактер кои не може да се вклопат во нити еден друг отворен форум внесувајте ги тука, секако во рамките на дозволеното.
од Neziri
14-04-14 Оди до последниот коментар
241 3,646

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
Општо Религиско
Дијалози со припадниците на другите религии: Христијанство, Јудаизам и тн.
165 4,751
Аргументите околу Божјото постоење и природа, чудата, молитвите . . .
38 2,459
Abi 
Вести и случувања од исламските земји и земјите каде што живеат муслимани, вести кои ги засегаат муслиманите.
од OtoMan
пред 1 недела Оди до последниот коментар
318 10,534
Дознај повеќе за вистинската вера, поддршка за новите муслимани.
81 1,110
Мултимедиа (присутни - 1)
Исламски слики, видео снимки, аудио формати, книги во електронска пишана форма.
630 6,334
Проблемите од секојдневието сподели ги тука со другите и побарај совет или советувај некого кој има проблеми.
78 960
Предавања за Исламот, организирани средби на муслимани, случувања од кои може да се придобие нешто корисно, во вашата околина па и подалеку.
106 2,096

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
За Исламот на други јазици (Босански, Италјански, Германски и Англиски)
Германски (Deutsch) (присутни - 1)
Теми и коментари за Исламот на германски јазик (Themen und Kommentare zum Islam in die deutsche sprache)
98 485
 
Теми и коментари за Исламот на италијански јазик (Argomenti e commenti per l'islam in lingua italiana)
од Nada_Dr
01-08-12 Оди до последниот коментар
63 418
 
Теми и коментари за исламот на Англиски јазик. (Threads and posts/comments for Islam in English language)
40 164
 
Босански (Bosanski) (присутни - 2)
Теми и коментари за Исламот на босански јазик (Islamske teme i komentari na bosanskom jeziku)
542 3,726

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
Посебни форуми
Овој форум е наменет само за сестрите муслиманки. Кликни ТУКА за да побараш дозвола за членство.
Приватен форум 50 1,285
 

  Форум Последно мислење Теми Мислења Модератор
Разно
Брак и Семејство (присутни - 1)
Дискусии околу бракот, брачните предиспозиции и семејството.
од Abi
10-11-13 Оди до последниот коментар
152 3,870
Наука и Здравје (присутни - 1)
Пишувајте тука за научните откритија, здравствени проблеми и нивно лекување, правилна исхрана за здраво тело.
239 1,884
Образовни теми за компјутерски програми, хардвер, и друго поврзано со компјутерите и интернетот.
335 3,232
 
Загатки и Хумор (присутни - 1)
Споделете загатки и шеги, во рамките на дозволеното!
од Hakk
пред 4 недели Оди до последниот коментар
73 4,752
Фудбал, Кошарка, Ракомет, Одбојка, Борење, Стрелање итн итн... Се за спорт, тука...
од Daveftak
29-08-13 Оди до последниот коментар
123 3,300
 
Општо (присутни - 1)
Темите и коментарите кои не може да се вклопат во нити еден друг отворен форум внесувајте ги тука, секако во рамките на дозволеното.
335 3,688
Пријатели на Исламски Центар
Никогаш 0 0
 


Топ 10 Статистика
Најпопуларни форуми Теми со најмногу коментари Најпосетувани теми Топ препорачувачи Најнови коментари
Вести од...  10534
Фикх и Шериатско...  7699
Мултимедиа  5760
Загатки и Хумор  4752
Меѓурелигиски...  4751
Исламското...  4368
Брак и Семејство  3870
Босански...  3726
Општо  3688
Општи Исламски...  3646
Старо Вести од...  1656
Старо Исламски квиз  1561
Старо 'Решија Загаткава!  877
Старо Во Струга денеска...  629
Старо Се игнорира...  614
Старо AC MILAN  524
Старо Islamski iminja -...  512
Старо Суфизам  498
Старо Вести од САД  498
Старо F.C. INTER  482
Старо Вести од...  126349
Старо Исламски квиз  119402
Старо Islamski iminja -...  93814
Старо 'Решија Загаткава!  67690
Старо Поучни раскази  59800
Старо Лековити билки  59256
Старо Суфизам  51066
Старо Се игнорира...  47974
Старо Вести од САД  46935
Старо Застрашувачки...  41104
HKD  32
zejd99  26
IslamicMaster  17
Ahmed Ebul...  15
zavitkan  15
Dzemal ibn...  14
efendija  14
Erdovan ibn...  12
Ebu Benjamin  11
Burak  11
Тема    Датум, Час  Испратено од   Форум
Старо Вести од Палестина    16-07, 09:35  OtoMan   Вести од...
Старо МУДРОСТИ    16-07, 09:27  OtoMan   Морал и Етика -...
Старо Превод на...    03-07, 23:12  Исламски...   Куран и Суннет
Старо Ramazan 2014    03-07, 00:47  miraz   Рамазан и Фитр...
Старо Само затоа што си...    27-06, 23:31  alpha   Жената во Исламот
Старо Исламски квиз    22-06, 12:32  Hakk   Загатки и Хумор
Старо Дали науката ја...    20-06, 15:04  TatliDede   Филозофија на...
Старо Отворен форум за...    13-06, 19:19  Muslim Sister   Новости и...
Старо Лековити билки    10-06, 15:09  Kul_Allahu_Ek...   Наука и Здравје
Старо novo rodeno bebe    09-06, 23:04  Muslim Sister   Фикх и Шериатско...
Старо Разголени...    16-05, 22:42  Abi   Морал и Етика -...
Старо Лек за кашлица    14-05, 19:33  Muslim Sister   Наука и Здравје
Старо Поучни раскази    13-05, 16:02  Muslim Sister   Морал и Етика -...
Старо Џинни - демони    07-05, 14:27  tbiljana   Исламското...
Старо Колку деца...    04-05, 23:05  Nozot   Брак и Семејство
Старо Еду Ниса:...    01-05, 22:38  Исламски...   Исламски Случувања
Старо Синот на...    26-04, 02:56  Исламски...   Нови во Исламот
Старо Последното...    26-04, 02:52  Исламски...   Нови во Исламот
Старо „Мапа на...    26-04, 02:45  Исламски...   Исламски книги и...
Старо „Исламска...    26-04, 02:43  Исламски...   Исламски книги и...
Нови членови Членови со најмногу коментари Членови со најмногу теми Топ Репутации
Ebu Eldina  23-07
secretagent00...  21-07
suska  20-07
lendon  19-07
јок  19-07
babo666  19-07
mukimukiki  18-07
elvira84  17-07
koce.stefan  14-07
beki  14-07
DAIJA  6122
Burak  4344
IslamicMaster  3980
efendija  3829
Khayrun Nisa  3344
HKD  3275
Padisah  2288
islam nur  2261
gv lautka  2195
Dzemal ibn...  2127
Burak  401
Harithe  308
Dzemal ibn...  293
Khayrun Nisa  286
HKD  282
islam nur  278
DAIJA  152
IslamicMaster  149
efendija  148
Padisah  139
Khayrun Nisa  4230
efendija  3681
DAIJA  3538
Dzemal ibn...  3181
Burak  3165
Muslim Sister  2898
islam nur  2866
El Muslima  2751
ibret  2738
gv lautka  2738

Што се случува?
Моментално активни корисници: 37 (0 члена и 37 гости)
Прикажи кој е онлајн
Најмногу истовремено Online членови биле 176, 11-02-11 во 10:17.

• Глобални Администратори • Форум Администратори • Супер Модератори • Модератори • Регистрирани Членови • Банирани членови


Вкупно членови кои денес го посетиле форумот: 4
Најмногу членови кои го посетиле форумот: 297.
Hakk, Khayrun Nisa, OtoMan, TatliDede
ИЦ форум статистика
ИЦ форум статистика
Теми: 5,823, Мислења: 95,788, Членови: 4,391, Активни членови: 31
Да му посакаме добредојде на новиот член, Ebu Eldina !

Содржи нови мислења   Форумот содржи нови мислења
Не содржи нови мислења   Форумот не содржи нови мислења

Часовите се според зоната GMT +2. Времето сега е 19:42.


Ова е лиценциран софтвер на vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright IC - www.islamski-centar.org